Darbo aprašymas
Karštųjų, šaltųjų ir desertinių patiekalų gamyba ir pateikimas (a la carte);
Banketinių ir “vieno kąsnio” patiekalų gamyba ir pateikimas;
Pusryčių bufeto ruošimas;
Darbas pamainomis;
Pamainos darbuotojų darbų koordinavimas;
Atsakingas už virtuvės priežiūra, prekių kontrolė, GHPT;
Banketinių ir “vieno kąsnio” patiekalų gamyba ir pateikimas;
Pusryčių bufeto ruošimas;
Darbas pamainomis;
Pamainos darbuotojų darbų koordinavimas;
Atsakingas už virtuvės priežiūra, prekių kontrolė, GHPT;
Reikalavimai
Darbo patirtis virtuvėje ne mažiau 2 metai;
Atsakingumas, tvarkingumas, imlumas naujovėms, greita orientacija;
Darbo kompiuteriu įgūdžiai;
Gebėjimas dirbti komandoje, bei organizuoti darbuotojų grupės darba;
Techniniai gebėjimai;
Kulinarinės žinios;
Atsakingumas, tvarkingumas, imlumas naujovėms, greita orientacija;
Darbo kompiuteriu įgūdžiai;
Gebėjimas dirbti komandoje, bei organizuoti darbuotojų grupės darba;
Techniniai gebėjimai;
Kulinarinės žinios;
Įmonė siūlo
Darbą draugiškame ir jaunatviškame kolektyve;
Nemokamą maitinimą;
Slenkantį darbo grafiką;
Suminė laiko apskaita,- viršvalandžių apmokėjimas kas mėnesį;
Visas socialines garantijas;
Laiku mokama atlyginima.
Nemokamą maitinimą;
Slenkantį darbo grafiką;
Suminė laiko apskaita,- viršvalandžių apmokėjimas kas mėnesį;
Visas socialines garantijas;
Laiku mokama atlyginima.