Darbo aprašymas
Kokybiškas patiekalų ruošimas pagal patvirtintas receptūras;
Gamybos proceso išmanymas, darbų paskirstymas;
Patiekalų kokybės kontrolė;
Pristatytų prekių priėmimas, jų kokybės įvertinimas;
Švaros ir tvarkos virtuvėje užtikrinimas.
Gamybos proceso išmanymas, darbų paskirstymas;
Patiekalų kokybės kontrolė;
Pristatytų prekių priėmimas, jų kokybės įvertinimas;
Švaros ir tvarkos virtuvėje užtikrinimas.
Reikalavimai
Profesinis virėjo išsilavinimas;
Ne mažesnė nei 3 metų darbo patirtis;
Orientacija į komandinį darbą ir bendro rezultato siekimas;
Geros higienos praktikos taisyklių žinojimas bei jų laikymasis;
Profesinis žingeidumas, domėjimasis maisto gamybos naujovėmis bei noras tobulėti.
Ne mažesnė nei 3 metų darbo patirtis;
Orientacija į komandinį darbą ir bendro rezultato siekimas;
Geros higienos praktikos taisyklių žinojimas bei jų laikymasis;
Profesinis žingeidumas, domėjimasis maisto gamybos naujovėmis bei noras tobulėti.
Įmonė siūlo
Darbą šiuolaikiškoje ir patikimoje įmonėje;
Profesionaliai įrengtą darbo vietą;
Nemokamą maitinimą;
Galimybę tobulintis profesinėje srityje;
Darbo laikas: I-V, 6:00-15.00 arba 7:00-16:00.
Kontaktai pasiteirauti: 861130404
Profesionaliai įrengtą darbo vietą;
Nemokamą maitinimą;
Galimybę tobulintis profesinėje srityje;
Darbo laikas: I-V, 6:00-15.00 arba 7:00-16:00.
Kontaktai pasiteirauti: 861130404