2022-07-29 11:26:48

Virtuvės šefo padėjėjas (Sous chef)

BLENDAS HOTEL MANAGEMENT, UAB
Nuo 15 €/val. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

  • Užsakymų formavimas, likučių priežiūra;
  • Higienos normų laikymasis / priežiūra;
  • Naujų patiekalų idėjų generavimas;
  • Virtuvės komandos valdymas / apmokymas;
  • Serviso / patiekalų kokybės užtikrinimas;
  • Tiesioginis bendravimas su svečiu esant reikalui;
  • Kalkuliacijų / receptūrų koregavimas.

Darbas ilga trumpa savaitė. Nuo 11-23h. 

Reikalavimai

  • Profesinis virėjo išsilavinimas ir/arba panašaus darbo patirtis;
  • Maisto paruošimo technologijų žinios;
  • Gebėjimas efektyviai bendradarbiauti su komanda, komandinio darbo standartų išmanymas;
  • Atsakingumas, iniciatyvumas, kruopštumas;
  • Sistemingas požiūris į darbą, organizuotumas ir gebėjimas efektyviai tvarkytis su skirtingo pobūdžio užduotimis;
  • Meilė maistui!

Įmonė siūlo

  • Puikų mikroklimatą ir organizacijos kultūrą;
  • Profesionalų augimą: Mes investuojame į mūsų darbuotojų profesionalų augimą. Jums bus suteikiamos galimybės dalyvauti mokymuose ir seminaruose ir įgauti naujų įgūdžių, kurie padės jums siekti geriausių rezultatų;
  • Puikią darbo aplinką: Mes kuriame draugišką ir produktyvią darbo aplinką. Jūs turėsite puikų kolektyvą, su kuriuo galėsite bendradarbiauti, dalintis žiniomis ir įgyvendinti bendrus tikslus;
  • Darbuotojų naudas: maitinimą darbo metu, darbuotojų nuolaidas įmonės restorane, Spa ir viešbutyje, įmonės vasaros / žiemos renginius;
  • Lankstumą: Mes suprantame jūsų poreikius ir stengiamės sukurti lanksčias darbo sąlygas, leidžiančias jums pasiekti darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą.

Besidomintys šiuo skelbimu taip pat žiūrėjo