2022-07-29 11:26:48

Virėjas (Chef de Partie)

Grand Hotel Vilnius, UAB
1800 - 2100 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

  • Karštų ir šaltų patiekalų gamyba, remiantis gaminių technologinio proceso reikalavimais;
  • Atsakomybė už maisto kokybę ir pateikimą;
  • Maisto saugos ir higienos normų užtikrinimas;
  • Slenkantis darbo grafikas, vakarinė pamaina.

Reikalavimai

  • Bent dviejų metų darbo patirtis virtuvėje;
  • Žaliavų apdirbimo ir teisingų maisto produktų paruošimo technologijų, jų laikymo bei sandėliavimo sąlygų žinojimas;
  • Sveikatos, higienos ir sanitarijos normų žinojimas;
  • Orientacija į kokybišką rezultatą;
  • Gebėjimas dirbti komandoje;
  • Tvarkingumas, sąžiningumas, atsakingumas.

Įmonė siūlo

  • Draugišką, ambicingą komandą bei profesionalius vadovus;
  • Galimybę tobulėti bei reikalingus mokymus;
  • Nemokamą maitinimą;
  • Ypatingas kainas apsistojant Hilton tinklo viešbučiuose visame pasaulyje;
  • Apmokėtas Taxi paslaugas nuo 23 val. vakaro iki 6 val. ryto;
  • Tarptautinės karjeros galimybes.

Besidomintys šiuo skelbimu taip pat žiūrėjo