Restorano darbuotojų darbo planavimas, organizavimas ir kontrolė;
Restorano darbuotojų darbo grafiko sudarymas;
Darbas su R-Keeper kasa;
Inventorizacija, prekių likučių kontrolė ir užsakymų vykdymas;
Ataskaitų ruošimas ir rezultatų analizė;
Komunikavimas su tiekėjais ir kitais partneriais;
Konfliktinių situacijų valdymas;
Komandos formavimas ir motyvavimas;
Pokyčių rinkoje stebėjimas.
Reikalavimai
Patirtis vadovaujančiose pareigose viešojo maitinmo sektoriuje;
Gebėjimas organizuoti darbą ir deleguoti užduotis;
Sugebėjimas motyvuoti darbuotojus ir užtikrinti darbo kokybę;
Anglų (B1) ir rusų (A2) kalbos žinios;
Sanitarinių taisyklių ir higienos reikalavimų išmanymas;
Kompiuterinis raštingumas (Word, Excel);
Gebėjimas dirbti komandoje;
Kūrybiškumas, noras tobulėti ir prisidėti prie verslo plėtros.
Įmonė siūlo
Visas socialines garantijas;
Mokymus ir kvalifikacijos kėlimo galimybes;
Visas darbui reikalingas priemones;
Konkurencingą darbo užmokestį
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.