Darbo aprašymas
Darbas sausainių gamybos ceche:
Pagal pateiktas darbo receptūras ruošti žaliavas gamybai, dozuoti jas bei stebėti ir fiksuoti jų likučius;
Tešlos paruošimas ir padavimas į formavimo mašiną;
Užtikrinti gaminamos produkcijos kokybės atitikimą nustatytiems standartams;
Tvarkos palaikymas darbo vietoje.
Darbo grafikas : 2 pamainos (I pamaina 6.00-14.30 val, II pamaina 14.30-23.00 val.).
Pagal pateiktas darbo receptūras ruošti žaliavas gamybai, dozuoti jas bei stebėti ir fiksuoti jų likučius;
Tešlos paruošimas ir padavimas į formavimo mašiną;
Užtikrinti gaminamos produkcijos kokybės atitikimą nustatytiems standartams;
Tvarkos palaikymas darbo vietoje.
Darbo grafikas : 2 pamainos (I pamaina 6.00-14.30 val, II pamaina 14.30-23.00 val.).
Reikalavimai
Panaši darbo patirtis maisto pramonėje (privalumas);
Fizinis ištvermingumas (svėrimo ir dozavimo svoris apie 13 kg);
Greita orientacija;
Atsakomybė;
Kruopštumas;
Tvarkingumas;
Sugebėjimas dirbti komandoje.
Privalumai:
Pastovus darbas stabiliai dirbančioje įmonėje;
Laiku mokamas atlyginimas bei priedai už kokybiškai atliktą darbą;
Geros darbo sąlygos;
Visos socialinės garantijos;
Neturinčius darbo patirties apmokome.
Fizinis ištvermingumas (svėrimo ir dozavimo svoris apie 13 kg);
Greita orientacija;
Atsakomybė;
Kruopštumas;
Tvarkingumas;
Sugebėjimas dirbti komandoje.
Privalumai:
Pastovus darbas stabiliai dirbančioje įmonėje;
Laiku mokamas atlyginimas bei priedai už kokybiškai atliktą darbą;
Geros darbo sąlygos;
Visos socialinės garantijos;
Neturinčius darbo patirties apmokome.