Darbo aprašymas
RVASVT ir būtinųjų programų ruošimas, koregavimas ir įgyvendinimo priežiūra.
Kokybės sistemos veikimo gamyboje kontrolė.
Gatavo produkto specifikacijų ruošimas ir koregavimas.
Darbuotojų mokymų vykdymas, svečių priėmimas.
Sanitarinių - higieninių normų laikymosi kontrolė.
Kokybės sistemos veikimo gamyboje kontrolė.
Gatavo produkto specifikacijų ruošimas ir koregavimas.
Darbuotojų mokymų vykdymas, svečių priėmimas.
Sanitarinių - higieninių normų laikymosi kontrolė.
Reikalavimai
Aukštasis išsilavinimas (maisto technologo/visuomenės sveikatos vadybos srityje).
Labai geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office, Navision - privalumas).
Maisto produktų gamybos saugos ir kokybės, RVASVT, gamybos proceso sanitarinių - higienos reikalavimų išmanymas.
Planavimo, organizavimo ir problemų sprendimo įgūdžiai.
Principingumas, geranoriškumas, atsakingumas, vidinė motyvacija.
Orientacija į nuolatinį veiklos tobulinimą ir rezultatų gerinimą.
Anglų ir rusų kalbų mokėjimas profesinėje srityje.
Darbo patirtis maisto produktų kokybės valdymo srityje - privalumas.
Labai geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office, Navision - privalumas).
Maisto produktų gamybos saugos ir kokybės, RVASVT, gamybos proceso sanitarinių - higienos reikalavimų išmanymas.
Planavimo, organizavimo ir problemų sprendimo įgūdžiai.
Principingumas, geranoriškumas, atsakingumas, vidinė motyvacija.
Orientacija į nuolatinį veiklos tobulinimą ir rezultatų gerinimą.
Anglų ir rusų kalbų mokėjimas profesinėje srityje.
Darbo patirtis maisto produktų kokybės valdymo srityje - privalumas.
Įmonė siūlo
Profesinio tobulėjimo ir karjeros perspektyvas;
Visas kokybiškam darbui reikalingas priemones ir socialines garantijas;
Atvykstantiems iš kitų miestų, kelionės klausimas sprendžiamas individualiai.
Visas kokybiškam darbui reikalingas priemones ir socialines garantijas;
Atvykstantiems iš kitų miestų, kelionės klausimas sprendžiamas individualiai.