2022-07-29 11:26:48

GRAFITI VALYMO SPECIALISTAS (-Ė)

UAB Dezinfekcijos paslaugos
1000 - 1500 €/mėn. "į rankas"

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikiam, stabiliam darbui su karjeros perspektyva į sėkmingą ir klientų vertinamą įmonę. Užtikrinsime patogų darbo grafiką (I-V, 8-17 val.), suteiksime šiuolaikiškas darbo priemones, įskaitant tarnybinį automobilį, aprūpinsime darbo drabužiais ir avalyne. Žadame profesionalius apmokymus ir atidų dėmesį Jūsų poreikiams bei idėjoms. Siūlome sąžiningą atlyginimą ir priedus už darbo rezultatus.Norėtume pristatyti pasiūlymą išsamiau, todėl kviečiame atsiųsti savo gyvenimo aprašymą. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

  • Tikslas – kokybiškas grafiti valymas šiuolaikiškomis priemonėmis.Po išsamių apmokymų vykdysite nuolatinius grafiti valymus objektuose Vilniaus mieste. Naudosite įvairias priemones: purkštuvus, chemines medžiagas, smėliasroves, lazerius ir kt. Į objektus vyksite įmonės transportu. Pasidomėkite mesvalome lt. Detaliai aptarsime susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite panašios darbo patirties, galite dirbti savarankiškai ir atsakingai, esate fiziškai stiprus ir sveikas žmogus, turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą, gebate bendrauti ir susitarti (pvz: jei prireiktų paprašyti patraukti automobilius nuo Jūsų darbo vietos ir pan.), rūpestingai elgiatės su darbo priemonėmis ir Jumis galima pasitikėti.Siųskite savo CV – susipažinkime, mes turime ką pasiūlyti.

Pagrindiniai privalumai

Atsižvelgiama į darbuotojo nuomonę apie darbo laiką
Karjeros augimo galimybės
Lankstumas bei geras darbo ir asmeninio gyvenimo balansas
Profesinio augimo galimybės
Savarankiškumas organizuojant savo darbą

Besidomintys šiuo skelbimu taip pat žiūrėjo